2014. április 24., csütörtök, - György

-----------------------------------------------------HIRDETÉS----------------------------------------------------

By iNowWeb Design

Ezt várta! Stankay nagypapa lesz

A nagymama már nem érhette meg

 

Sztankay István nagypapa lesz. Színésznő lánya január 29-re van kiírva. Sztankay Orsolya Fillár István színésszel kilenc éve alkotnak egy párt és nagyon várják közös kisbabájuk érkezését, mint ahogy a színész első házasságából született gyermekei, Anna és Csongor.

- Apukám egyre azt hajtogatta: nem gondolta volna, hogy életében még ezt a szerepet is kipróbálhatja, és hogy ő már letett erről... de aztán nagyon megörült! Hamarosan karjában tarthatja az unokáját. Csak egyvalami szomorít el: az, hogy az édesanyám már nem érhette meg a kisfiam születését, bár ő ott fent egész biztosan tudja. Tizenöt éve nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá - mondja a hot! magazinnak Sztankay Orsolya színésznő.

A hetvenhat éves Nemzet Színésze sokáig várt arra, hogy nagyszülői örömök elé nézhessen.

- Még sosem voltam nagypapa, ezért már kíváncsian várom, hogy milyen érzés lesz majd. Mindenki azt kérdi tőlem, hogy készülök-e a nagyapaságra. Készülök, nem készülök, nagyapa leszek, és kész! Nekem most semmi más nem fontos igazán, mint hogy a lányom is, a kisbaba is tökéletesen egészségesek legyenek! - hangsúlyozza Sztankay István.

 

ujasz.hu

 

 

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

---------HIRDETÉS---------

Időjárás

Árfolyam

EURÓ

Valuta Árfolyamok

SVÁJCI FRANK

Valuta Árfolyamok

USA DOLLÁR

Valuta Árfolyamok