2014. április 23., szerda, - Béla

-----------------------------------------------------HIRDETÉS----------------------------------------------------

By iNowWeb Design

Na, Kálmán Olga sem szent, otthagyta a férjét

-A 40. előtt elvált

 

Kálmán Olga az Egyenes beszéd című tévéműsor főszerkesztő-műsorvezetője. Kérlelhetetlen kérdező, ám könnyen ellágyuló anya. Nem titkolja, hogy harmincas éveinek vége felé új szerelme miatt elvált első férjétől, Luca lánya apjától. Magánéletéről a Kiskegyed újságírójának mesél.

- Ahogy az lenni szokott: először csak együtt dolgoztunk, egyre többet beszélgettünk - és nem csak munkáról. Aztán egyszer csak észrevettük, hogy halálosan megszerettük egymást. Tudtuk, hogy nem játék, nem futó kaland. Igazi, megismételhetetlen, nagy szerelem. Ha valaki elmesél nekem egy hasonló történetet, kételkedem. Éreztük, ahhoz túl rövid az élet, hogy ezt a szerelmet elpocsékoljuk. A válás mindig nehéz, de lányom édesapjával szerencsére nem mérgeződött meg a kapcsolatom, és az apa-lánya kapcsolat is nagyszerű - meséli a Kiskegyednek Kálmán Olga, aki miután meghozta a nagy döntést, elvált és feleségül ment Hoffmann György televíziós rendezőhöz. Vállaltak egy közös gyermeket is. Marci már négyéves.

Az ATV  műsorvezetője nagyon szereti a munkáját, mellette pedig vallja, hogy a legkiválóbb sport a háztartás.

- A legjobb nyújtógyakorlat az ablaktisztítás, a függönyök le- és fölrakása. Törzshajlításnak megteszi a porszívózás és a felmosás, lábizom-erősítő gyakorlatom az apró legodarabok megtalálása a szőnyegrojtok között, majd guggolva összegyűjtése. Karizomgyakorlatnak marad a vasalás és a bevásároltak hazacipelése. Súlyzóm pedig a húsz kilós Marci, aki még szereti, ha anya ölben viszi.

ujasz.hu

Hozzászólások  

 
#44 loscarlos 2014-01-26 18:35
KO egy pletykagép amiért még jó sok pénzt is kap.Az ilyen boszorkáknak jár egy szuperszonikus extra méretű vibrátor amilyen lovagolhat műsorai után hazafelé.
Idézet
 
 
#43 sasa 2014-01-07 19:23
KIfejezetten idegesít a közbevágós kis pimasz stílusa, de valóban, remek riporter. És nem utolsó sorban, erotikus aura teríti be.
Idézet
 
 
#42 Horn Gyula szelleme 2013-12-31 16:16
Hail Krivák Gergely!!!!!!
Idézet
 
 
#41 Krivák Gergely 2013-12-17 01:23
Egy sikamlós, gerinctelen tetű fattyú, nem több. Az anyja sem szereti ezt a csúszómászó, karótnyelt, kivagyi, öntelt, emancipált szukát! Rohadt volna bele a kurva anyjába, mielőtt világra szarta...
Idézet
 
 
#40 Moré Csaba József 2013-05-14 10:16
Miért ne lehetne Magyarországon 2014-től női miniszterelnök ? Miért ne lehetne az ellenzék közös miniszterelnöke Kálmán Olga ? Egy éve egy másik fórumban javasoltam, hogy komolyan foglalkozzanak Kálmán Olga jelölésével, aki minden szempontból alkalmas lenne a miniszterelnöki posztra.Ezzel megszűnne az ellenzéki pártok közötti versengés a miniszterelnöki posztért,s az ellenzék zavartalanul, minden erejét a közös választási program létrehozására fordíthatná. 2014-től - amennyiben Kálmán Olga lenne a miniszterelnök - működhetne egy kabineten belüli tanácsadói testület, melynek tagjai lennének az ellenzéki összefogásban közreműködő pártok vezetői. A változást kívánó magyar választópolgáro k egy ilyen határozott lépést várnak az ellenzéki pártoktól!
Idézet
 
 
#39 Vircsák Mihály 2013-02-22 21:38
Eléggé cikinek tartom, ha egy közéleti személy kapcsán a legnagyobb hírérték az, hogy elvált. Inteligens az, aki nem várt helyzetbe kerülve képes az irányítást kezelní, majd átvenni azt. Ő a műsor előtt egyezteti a kérdéseket, tehát ez még nem feltételezi a verbális nagyságot, amihez szükségszerű az inteligencia. Tipikus jelenség ő, aki arroganciával, oda nem illő kirohanásokkal fedi a szakmaiatlanság át. Ez abból is kitűnik, hogy sokszor elragadtatja magát, a saját véleményét beépítve, origónak tekintve azt. Ez a műsor egyértelműen politikai hangulat keltő eszköz. Kálmán túl nárcisztikus ahhoz, hogy azt gondolja, ő egy iszonyú nívós műsor alfája és omegája. Arról is megvan győződve, hogy egy egész nemzet nevében beszél. Egyetlen komoly műsorban sem állna helyt, ahol alapvető a lexikális tudás, inteligencia, szakmai nívó.
Idézet
 
 
#38 Sárosiné Albert Ilon 2013-02-21 16:41
Ki szerkeszti ezt a lapot? Nincs moderátoruk? Ezt az aljas mocskos szöveget, hogy engedhetik a nyilvánosság elé? Ez a hang még a 4-es főut szélén álló lányokkal szemben sem engedhető meg. Akik beirták megvalósitották a legmocskosabb rágalmazás tényállását.Nem értek a net jogi szabályozásához , de Kálmán Olga helyében beperelném ezt a lapot, hogy helyt ad az ilyen mocskos,obszcén szövegeknek. Egyébként Kálmán Olga a legjobbika a magyar ripportereknek
Idézet
 
 
#37 Simon Ferenc 2013-02-20 10:48
Kalman Olga a ferje mellett folytonosan felre baszott.Egyalta lan nem volt huseges a ferjehez es nem lesz huseges a lator baratjahoz sem akarhanyszor megszopja a faszat.Az ilyen budos kurva hogy tud oszinten beszelni az orszag elott es kerdeseket felteni becsuletes embereknek akik az orszag es a magyarsag erdekeit vedik.Egy ilyen budos kurvat a kuplerajba kell kuldeni nem a kepernyo elott tartani!!!!!!!! !!!
Idézet
 
 
#36 Simon Ferenc 2013-02-20 08:44
Hat aki elvall a ferjetol,mint Kalman Olga ,az egy budos kurva.Amugyis Kalman Olga egy kurva es szemtelen,aroga ns.Ilyen kurvaval nem is tudhatott elni egy ferj.Egy budos kommunista sarjadek voros patkany.Szegyel hetne magat.A helyebe nem allnek a kepernyo ele!!!!!!!!
Idézet
 
 
#35 áCS gABRIELLA 2013-02-13 01:22
Én, arra a kérdésre, ami felmerült a Fórum című műsorban, hogy ki lenne jó 2014-ben miniszterelnökn ek, azt válaszolnám,hog y :
KÁLMÁN OLGA .
Kevés olyan közéleti személyiség létezik, aki annyira képben van a politikában, mint Ő.
Egyenes, gerinces,felkés zült, igazságos,intel igens,mértéktar tó,okos, képzett és végre egy nő, aki nem mellesleg olyan megnyerő kisugárzással is rendelkezik,hog y ezzel tiszteletet parancsol magának,ami elengedhetetlen ehhez a poszthoz.
Ezenkívül a földön jár, tapasztalt a hazánk és a világ történéseiben.
Átverni nem lehet.Bölcs, érett személyiség.Mes ter, tanító típus.
Ha nem biztos a dolgában, a legjobb szakértőt hívja segítségül.
Az arany középút az Ő életfelfogása ,ha jól veszem le műsorából.
Ezt érzem még Mészáros Tamás és lánya Mészáros Antónia műsoraiban is.

Ez a megbízhatóság és a Nektek mindent elhiszek érzés , mert hitelesek , felkészültek napról-napra.
Tisztelet Olgának és a Többieknek !
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

---------HIRDETÉS---------

Időjárás

Árfolyam

EURÓ

Valuta Árfolyamok

SVÁJCI FRANK

Valuta Árfolyamok

USA DOLLÁR

Valuta Árfolyamok