2014. április 19., szombat, - Emma

-----------------------------------------------------HIRDETÉS----------------------------------------------------

By iNowWeb Design

Hagyd el a hazád! Most!

"Isten veled, Szlovákia!"

 

 

Az egyik szlovák tévécsatorna legújabb valóságshowjába azokat a jelentkezőket várja, kik megunták az országot és új kalandokra vágynak, vagy akik el akarnak költözni a jobb munkalehetőség és megélhetés reményében. Mindezt most megtehetik a kamerák kereszttüzében a 15 percnyi hírnévért.

A kereskedelmi televízió ma, főműsoridőben kezdi sugározni a legújabb műsorát, melynek mottója "Isten veled, Szlovákia, a mi hazánk külföldön van!" Eme műsorban először példákat mutatnak be olyan személyekről, kik külföldön lettek sikeresek, értek el eredményeket, hogy az ő egyedi sikerükön felbuzdulva minél többen döntsenek a kivándorlás mellett, próbáljanak szerencsét nyugaton, hagyják el akár örökre szülőföldjüket az anyagi érdekek fejében. Bárki jelentkezhet egy egyszerű online kérdőív kitöltése után. Majd a "szerencsés" kiválasztottak magánéletébe betörvén veszik szalagra az eseményeket és sugározzák hétről hétre a nézők számára a "valóságot".

 

Ahogy Magyarországon is óriási méreteket ölt a kivándorlás és a fiatalok körében népszerű döntés az emigráció, ugyanúgy Felvidéken is. Ennek ellenére valósággal sulykolják a lakosság tudatalattijába, hogy el kell hagyniuk a Kárpát-medencét.

 

Hasonló műsort sugároz évek óta a német Vox csatorna is Goodbye Deutchland! néven. Melyben kölünböző családokat, párokat mutatnak be, kik kezdetben eufórikus hangulatban, gyakran szakmai tudás és nyelvismeret nélkül vágnak neki az ismeretlennek, hagyják hátra előző életüket. Bár sokszor nem úgy alakulnak a dolgok ahogy azt elképzelték.

 

 

ujasz.hu

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

---------HIRDETÉS---------

Időjárás

Árfolyam

EURÓ

Valuta Árfolyamok

SVÁJCI FRANK

Valuta Árfolyamok

USA DOLLÁR

Valuta Árfolyamok