2014. április 20., vasárnap, - Tivadar

-----------------------------------------------------HIRDETÉS----------------------------------------------------

By iNowWeb Design

Elsöprő magyar siker a brit Csillag Születikben

Simon Cowell gratulált Real Actionnak, a zsűri és a közönség is állva tapsolt, s többen megkönnyezték az előadást


 

 

 

 

Újabb hatalmas magyar siker született a Britain’s Got Talent című tehetségkutató show válogatóján. Szűcs Zoltán, a Hip Hop Boyz egykori tagjának csapata, az Attraction Látványszínház elsöprő sikert aratott árnyékszínházas előadásával a műsorban. A zsűri könnyekig meghatódott, az együttes továbbjutott a műsorban.

 

A zsűri felállva tapsolt a Real Action néven is ismert Szűcs Zoltán csapatának. A megható történetet előadó társulat nemcsak a zsűrit, de a közönséget is elkápráztatta, akik hatalmas tapsviharral jutalmazták a teljesítményüket, többen pedig a szemüket törölgették.

Az Attraction Látványszínház társulata a honlapjukon található információk szerint 12  főből áll, a műsorban nyolcan adták elő a produkciót. A csapat tagjai között vannak kortárs táncművészek, modern- és népi táncművészek, balett művészek, hip hop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök is. A lírai zenei aláfestésű magyar produkciót tátott szájjal nézte végig a nem kis nevekből álló zsűri.

 

Miután véget ért a 3-4 perces fényjáték az Angolkák című sorozatból ismert David Walliams, az énekesnő Alesha Dixon, a színésznő Amanda Holden éppúgy felállva tapsolt mint, ahogyan a tehetségkutatók szülőatyja az arrogáns viselkedéséről híres Simon Cowell is. A közönség és a zsűri is megkönnyezte az előadást. A csapat négy igen szavazattal jutott tovább. Csodálatos, megható, elbűvölő, érezelemdús, fantasztikus - többek között ilyen jelzőkkel illette a zsűri az előadást.

 

Szűcs pár éve alapította a tánciskoláját, amelyből 2004-ben kinőtte magát a látványszínház. A csapat már a magyar Csillag születikben, illetve annak német változatában is próbálkozott - emlékeztet a Hír24. Eddig azonban nem értek el olyan komoly sikert, mint a most, a szigetországban. Korábban a Face Team nevű magyar kosárlabdás csapat aratott hasonlóan nagy sikert, de végül nekik nem sikerült megnyerniük a versenyt. 

 

 

 

Új Ász

 
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

---------HIRDETÉS---------

Időjárás

Árfolyam

EURÓ

Valuta Árfolyamok

SVÁJCI FRANK

Valuta Árfolyamok

USA DOLLÁR

Valuta Árfolyamok