Így választottam barbert

Barber

Ha épp nincs egy állandó hely, ahova eljárnál hajat vágatni, de divatos frizurára vágysz, vagy épp a borstádat vagy a szakálladat szeretnéd megigazíttatni, akkor érdemes felkeresned egy barber shop-ot, ahol profi szakemberek tudnak Neked ebben segíteni.

Nézzük, mi alapján érdemes barbert választani?
Először is ha van olyan ismerősöd, akinek tetszik a frizurája, akkor érdemes tőle megkérdezni, hogy melyik fodrászhoz jár, és milyenek a tapasztalatai. Ha ilyen ajánlást nem tudsz szerezni, akkor pedig jöhet a böngészés az interneten.
Található elég sok barber shop Budapest területén, így jó, ha több ilyen hely weboldalát is végig nézed, mielőtt döntenél. Legtöbb helyen raknak fel a weboldalukra referenciamunkákat, így ha ott megtetszik valamelyik haj illetve arcszőr fazon, akkor máris egyszerűsödik a választás.
Sőt, így nem is kell sokáig magyarázni a kiválasztott barbernak, hogy milyen hajat szeretnél, mivel meg tudod mutatni a fotón, és így nem lesz félreértés.
Persze jó, ha kikéred a választott borbély véleményét is arról, hogy az adott frizura neked jól állna-e, így már egészen biztosra tudsz menni!

Megosztás